Lichttherapie


Wat is lichttherapie?

Lichttherapie is een innovatieve vorm van huidverzorging die steeds meer wordt toegepast. Licht heeft namelijk grote invloed op onze celfuncties. Het dringt diep door in de huidcellen en stimuleert de aanmaak van belangrijke bouwstoffen. Hierdoor verbetert de conditie van de huid aanzienlijk. Dit is uitgebreid onderzocht door de NASA.

Hoe werkt lichttherapie?

Iedere frequentie of kleur licht heeft een specifiek invloed op onze huid. De NASA ontdekte dat veel huidproblemen met een specifieke kleur LED-licht behandeld kunnen worden.


Het Gezichtsmasker

Het LED masker bevat zeer sterke LEDs in combinatie met een Infrarood Booster. Hierdoor dringt het licht diep. In totaal kan met 7 kleuren licht een groot scala aan huidproblemen worden behandeld.

De behandeling

Een volledige behandeling met LED-licht duurt, inclusief voor- en nabehandeling, circa 45 minuten. Omdat, onder invloed van licht, de huid beter werkzame stoffen absorbeert, combineren wij de LED-behandeling met speciaal ontwikkelde verzorgingsproducten.


Anti-aging lichttherapie

Anti-aging lichttherapie is een populaire behandeling met LED-licht. Het rode LED-licht activeert de aanmaak van collageen en elastine in de huidcellen. Hierdoor verbeteren de textuur, kleur en toon van de huid aanzienlijk.

Anti-aging (rood licht)

Rood licht (630-633 nm.) komt diep in de huid en werkt huid verbeterend (anti-aging en het stimuleren van collageen en elastine productie). Het stimuleert ook de doorbloeding van de huid en is daarom ideaal voor de behandeling van pigmentvlekken, zonlichtbeschadigingen, wondjes, huidverslapping en huidveroudering.

Anti-acne (blauw licht)

Blauw licht (415 nm.) komt het minst diep in de huid en werkt vooral oppervlakkig. Ideaal voor de behandeling van huidvlekken en oneffenheden op de huid zoals mee-eters. Blauw licht geeft goede resultaten bij acne omdat het de bacterie die de acne veroorzaakt vernietigt.

Evens skin tones (groen licht)

Groen licht (505-555 nm) heeft een kalmerende werking (denk aan huidschade door de zon), vermindert hyperpigmentatatie (pigmentvlekken, ouderdomsvlekken) werkt stress reducerend en vordert de lymfestroom. Uit onderzoek blijkt groen licht ook een anti-depressief effect te hebben (winterdepressie).

Reduce redness (geel licht)

Geel licht (590 nm.) biedt een oplossing voor de gevoelige/allergische huid en zorgt voor een reinigende werking en ondersteunt de ontwikkeling van de endocriene functies. Het kalmeert de huid door de circulatie te bevorderen en een versterking van het immuunsysteem te bewerkstelligen. Kan gebruikt worden om eczeem en zonnebrand te behandelen.

Revitalization (oranje licht)

Oranje licht (590 nm.) stimuleert de aanmaak van lymfocyten en activeert de afvoer van toxines (gifstoffen) en geeft de huid direkt extra energie en soepelheid voor een stralende gloed. Heeft een positief effect op acne rosacea, psoriasis en eczeem. Vermindert droogheid, schilfering, geïrriteerdheid en roodheid van de huid en zorgt voor een rustiger, gekalmeerd, egaler en zachter huidbeeld.

Cell rejuvenation (paars licht)

Paarse licht (600 nm.) stimuleert het produceren van collageen en werkt verstevigend, vocht-inbrengend en hydraterend. Geschikt voor gebruik bij rimpels en voortijdige acne-gevoelige huid.

Soothing (cyaan licht)

Cyaan licht (470 nm.) kalmeert de slappe en oververmoeide huid (ook rokershuid) en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Helpt bij ontstekingen van de huid van littekens of bacteriën.


Tarieven

 • Kuur van 8 gezichtsbehandelingen
  € 300,-
 • Kuur van 8 gezichtsbehandelingen in combinatie met de Cryo 21
  € 560,-

Bestaande uit BIOLOGISCHE EN VEGAN SKINCARE PRODUCTEN

 • Detox reiniging van de huid
 • Hyaluronzuur serum
 • 20 minuten LED mask
 • 10 min Cryoglobes
 • Dagcrème + Vitamine C serum