Over ons


Specialist in figuurcorrectie en huidverbetering

Vitalityforu is gespecialiseerd in figuurcorrectie en huidverbetering. Vitalityforu richt zich op cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige en effectieve behandelmethodes. Hoogstaande behandelingen met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid staan bij ons voorop. De beste uiterlijke versie van jezelf worden? Dan ben ik ervan overtuigd dat wij tijdens onze behandelingen een heel mooi resultaat kunnen behalen!


Waarom Vitalityforu?

Betaalbare prijzen

Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs.

Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten.

Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze cliënten.

Gezond

Een gezond lichaam, vol vitaliteit en een mooie huid, dat betekent alles voor ons.

Producten

Wij werken met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De producten van Cryo21 en Bellabaci Genies zijn van hoogwaardige kwaliteit, bevatten zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en zijn rijk aan natuurlijke werkstoffen en vitamine.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? We maken graag tijd voor u vrij!


Onze apparatuur

Cryotherapie staat bekend om zijn vele voordelen, zowel in medische behandelingen als in esthetiek. Cryo21 maakt gebruik van de revolutionaire cryolipolyse techniek die er voor zorgt dat de probleemzone via koude behandeld wordt. De behandeling is snel en pijnloos, hij wordt zelfs als ontspannen ervaren. Er komen geen injecties, operatie of herstelperiode bij kijken. Deze nieuwe techniek maakt het mogelijk vetrolletjes op specifieke plaatsen als buik, benen en taille te behandelen zonder de weefsels te beschadigen.

Heel gericht laat de Cryo21 de temperatuur in een minimum van tijd van 34⁰C naar ongeveer 8⁰C dalen zonder dat je dit als echt koud ervaart. Deze thermische schok, voor je vetcellen, wekt een geleidelijk en spontaan eliminatieproces op die apoptose genoemd wordt. De koude ontwikkeling bevordert de bloedsomloop in de huid waardoor deze verstevigt en weer zijn oorspronkelijke spanning krijgt.

Waarom werkt het

Lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en kan worden verminderd door goede voeding en voldoende beweging. De laag daarboven ligt net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks doorbloed is en daardoor moeilijker aan te pakken is middels sport en gezonde voeding. Cryotherapie kan deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling verminderen. De Cryo21 maakt gebruik van het principe om de vetcellen af te breken en het lichaam opnieuw vorm te geven.

Veiligheid van Cryo21

Dermatologen aan Harvard Medical School (VS), Dr. Dieter Manstein en Dr. Rox Anderson, ontdekten dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Cryolipolyse een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam. Met behulp van de Cryo21 kan vetweefsel op een veilige manier afgebroken worden terwijl de huid, spieren en zenuwen intact blijven.

Resultaat

Na de behandeling begint het proces van afsterven van de vetcellen. Deze worden geleidelijk door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd, net zoals het vet uit onze voeding. Het eerste resultaat ziet men onmiddellijk na de behandeling. Na twee weken verkrijgen we het eindresultaat.

Download hier het medisch rapport van de Cryo21


Certificaten